Punimi seminarik ne ekonomi sorted by
relevance

Admin02.10.2021

Punimi seminarik ne ekonomi

8505
Admin01.09.2021

Punim seminarik menaxhimi i rriskut ne ndermarrje

6605
Admin23.09.2021

Punimi seminarik ne ekonomi

4005
Admin27.09.2021

Punimi seminarik ne ekonomi

4503
Admin15.08.2021

Punimi seminarik ne ekonomi

2405
Admin02.08.2021

Punimi seminarik ne ekonomi

1202
Admin04.08.2021

Punim seminarik inflacioni

15010
Admin03.10.2021

Punim seminarik nga lenda ekonomi

3102
Admin29.08.2021

Punimi seminarik ne ekonomi

7606
Admin24.07.2021

Punim seminarik menaxhimi i rrezikut dhe sigurimet

3503
Admin19.08.2021

Punim seminarik nga lenda ekonomi

8503
Admin22.09.2021

Punim Seminarik - Politika e Tregtise Dhe Te Investimeve

89010
Admin10.08.2021

Punim Seminarik

9600
Admin17.08.2021

1 punim seminarik ne mrh(2)

8804
Admin08.08.2021

Punim seminarik nga lenda ekonomi

4405
Admin25.08.2021

Punim seminarik nga lenda ekonomi

3808
Admin07.10.2021

Mikroekonomi oferta dhe kerkersa

2907
Admin21.09.2021

Inflacioni dhe ndikimi ne ekonomi

308
Admin04.08.2021

Punim seminarik në bazat e biznesit

2200
Admin30.07.2021

Punim seminarik nga lenda ekonomi

3605
Admin06.08.2021

Inflacioni dhe ndikimi ne ekonomi

1701